Prihlásenie

Zabudli ste svoje heslo?

Hľadať
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Posledná téma
» Ahojte zacinam 1.5.2014 prida sa niekto?
Pi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29

» 2.faza - zacinam
Št jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby

» ZAČIATOČNÍK
Št marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka

» Cottage cheese
Ne február 22, 2015 5:29 pm pre Freya

» Mozzarella light
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33

» Čím dochucovať?
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33

» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
Št september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621

» Ma vyznam zacat znova?
Po september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka

» Pizza z karfiolu
So júl 12, 2014 11:23 am pre simbata

Hľadať
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Posledná téma
» Ahojte zacinam 1.5.2014 prida sa niekto?
Pi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29

» 2.faza - zacinam
Št jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby

» ZAČIATOČNÍK
Št marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka

» Cottage cheese
Ne február 22, 2015 5:29 pm pre Freya

» Mozzarella light
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33

» Čím dochucovať?
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33

» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
Št september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621

» Ma vyznam zacat znova?
Po september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka

» Pizza z karfiolu
So júl 12, 2014 11:23 am pre simbata

apríla 2018
PoUtStŠtPiSoNe
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30      

Calendar Calendar

Affiliates
free forum


MRKVOVY FLAN 2,3F

Goto down

MRKVOVY FLAN 2,3F

Odoslať pre katarina za Št máj 24, 2012 3:14 pm

POTREBUJEME:200g mrkvy,2 vajcia,200g syru 0,2%, 4PL slahacky 3%, ja som dala trocha kefiru ked som nemala slahacku, stipku muskat. orecha, 60g syru 5-7% nastruhat, petrzlenovu vnat, sol korenie. POSTUP:ocistit a nastruhat mrkvu.V miske vyslahat vajcia, pridat syr aj ten nastruhany,muskat. orech, sol a korenie.(mozeme pridat aj ine specie ako kari, kmin, zazvor..) Mrkvu vytlacit zo stavy a dat do formy, ktoru sme vymastili a vytreli obruskom,posypat petrzlenom. Navrch vylejeme syrovu hmotu a pecieme na 180°-200°C asi 20 min. Mozme ho podavat aj ako ako prilohu ku kuraciemu masu.




_________________
avatar
katarina

Messages : 22
Date d'inscription : 30.03.2012

Zobrazit informácie o autorovi

Návrat hore Goto down

Návrat hore


 
Povolenie tohoto fóra:
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.