Prihlásenie

Zabudli ste svoje heslo?

Hľadať
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Posledná téma
» Ahojte zacinam 1.5.2014 prida sa niekto?
Pi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29

» 2.faza - zacinam
Št jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby

» ZAČIATOČNÍK
Št marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka

» Cottage cheese
Ne február 22, 2015 5:29 pm pre Freya

» Mozzarella light
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33

» Čím dochucovať?
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33

» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
Št september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621

» Ma vyznam zacat znova?
Po september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka

» Pizza z karfiolu
So júl 12, 2014 11:23 am pre simbata

Keywords

Hľadať
 
 

Display results as :
 


Rechercher Advanced Search

Posledná téma
» Ahojte zacinam 1.5.2014 prida sa niekto?
Pi júl 17, 2015 10:34 am pre triniti29

» 2.faza - zacinam
Št jún 11, 2015 9:24 am pre toby1toby

» ZAČIATOČNÍK
Št marec 05, 2015 1:28 pm pre Zelinka

» Cottage cheese
Ne február 22, 2015 5:29 pm pre Freya

» Mozzarella light
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33

» Čím dochucovať?
Št január 08, 2015 6:38 am pre petulda33

» TEKUTÉ VAJEČNÉ BIELKY
Št september 18, 2014 5:31 pm pre petko3621

» Ma vyznam zacat znova?
Po september 08, 2014 9:03 pm pre Bodka

» Pizza z karfiolu
So júl 12, 2014 11:23 am pre simbata

júla 2017
PoUtStŠtPiSoNe
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31      

Calendar Calendar

Affiliates
free forum


sojove maso

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Goto down

sojove maso

Odoslať pre talia31 za St apríl 04, 2012 10:43 am

rada by som sa opýtala, či v 2. fáze môžem sojové maso..nikde sa o tom neviem dočitať.

talia31

Messages : 1
Date d'inscription : 04.04.2012

Zobrazit informácie o autorovi

Návrat hore Goto down

Re: sojove maso

Odoslať pre janiela za So september 22, 2012 7:42 am

talia31 napísal:rada by som sa opýtala, či v 2. fáze môžem sojové maso..nikde sa o tom neviem dočitať.

Podľa pána Dukana môžeš sójový texturát už v prvej fáze.

Sójový texturát - drvina, granulky, rezance, plátky, obsahuje dva razy viac bielkovín ako hovädzie mäso, je názkokalorický a bez cholesterolu.

Mám kúpenú knihu pána Dukana, tak sa môžeš 100% spoľahnúť, str. č. 66

:-)

janiela

Messages : 25
Date d'inscription : 15.09.2012

Zobrazit informácie o autorovi

Návrat hore Goto down

Zobraziť predchádzajúcu tému Zobraziť nasledujúcu tému Návrat hore


 
Povolenie tohoto fóra:
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.