cokolada a cukriky
Strana 1 z 1 • Share •
cokolada a cukriky
chcem sa spytat ako je to s cokoladou V eshope je cokolada sladena steviou, mali ste ju niekto?
Ja ked som pozerala rozne cokolady bez cukru, mali strasne vela tukov, 30 aj 40%. Hlavne ked kakao je povolene iba odtucnene a iba ako pochutina, tak 70% kakaa sa mi zda byt dost.
Druhe co ma zaujima su medvediky bez cukru. Trochu som googlila a nasla som, ze jedna zo zloziek je rastlinny olej. Je to pravda? Lebo ak ano, tak to nie je moc dobre
Ja ked som pozerala rozne cokolady bez cukru, mali strasne vela tukov, 30 aj 40%. Hlavne ked kakao je povolene iba odtucnene a iba ako pochutina, tak 70% kakaa sa mi zda byt dost.
Druhe co ma zaujima su medvediky bez cukru. Trochu som googlila a nasla som, ze jedna zo zloziek je rastlinny olej. Je to pravda? Lebo ak ano, tak to nie je moc dobre

veronika80- Messages : 2
Re: cokolada a cukriky
Ahoj, tak mame asi podobný problém.. ja se v tom trošku ztracim.. koupila jsem si dukanovy susenky, medvidky a jeste nejake veci..
medvidky maji napsano neomezene.. tak ja je uz snedla :-)
ale nevim jak postupovat se sušenkami, jsou z otrub, tak nevim kolik jich teda muzu, nebo zda jenom je nebo otruby :-( ..
Cokolady se bojim...
medvidky maji napsano neomezene.. tak ja je uz snedla :-)
ale nevim jak postupovat se sušenkami, jsou z otrub, tak nevim kolik jich teda muzu, nebo zda jenom je nebo otruby :-( ..
Cokolady se bojim...
altxx- Messages : 2
Strana 1 z 1
Povolenie tohoto fóra: